Servicii dentare

Sănătatea danturii tale este importantă!

Servicii stomatologice profesionale

Programează o consultație stomatologică într-un cabinet stomtologic Persi-Dent și rezolvă-ți problemele dentare într-un spațiu curat, sigur și dotat cu aparatură de ultimă generație. Pentru a asigura sănătatea, estetica și funcționalitatea danturii tale, îți punem la dispoziție tratamente stomatologice complexe, rapide și eficiente, indiferent de vârstă.

Estetică dentară

coroana dentara Bucuresti fatete dentare - dentist Bucuresti cabinet stomatologic

Un zâmbet face cât o mie de cuvinte! De aceea, în cabinetele Persi-Dent din București sector 1, procedura de albire dinți este efectuată într-un mod rapid, sigur, cu costuri reduse și fără durere.

albire dinti Bucuresti sector 1, albire dentara laser Bucuresti
Albire dentară cu lampă de albire

Albire dentară cu lampa de albire în cabinet este o metodă rapidă și sigură, cu o durată de doar 30-40 minute. Aceasta constă în aplicarea de către medicul stomatolog a unui gel de albire special care, combinat cu emisiile de lumină provenite din lampa de albire, îți va oferi un zâmbet estetic în cel mai scurt timp posibil.

Albire dentară cu gutiere

Albire dinți cu gutiere este o procedură sigură, pe care pacientul o poate urma de acasă, în timpul somnului. Procesul constă într-o vizită în cabinetul stomatologic pentru realizarea gutierelor personalizate pe baza unui mulaj/model de studiu, urmând ca apoi să primească gelul de albire pe care îl va utiliza mai multe nopți la rând.

Odontoterapie

În cadrul clinicii noastre stomatologice, terapia dentară restaurativă privește tratamentul cariilor dentare și al leziunilor necarioase (fracturi dentare mici, distorfii, leziuni de uzură dentară).

Surprinse în timp, aceste leziuni se tratează în cabinetul stomatologic prin obturații dentare estetice, tratament prin intermediul căruia se reface conturul dintelui natural și i se redă funcționalitatea.

Endodonție

detartraj Bucuresti sector 1, stomatologie, cabinet stomatologic Bucuresti dentist
Care sunt pașii unui tratament endodontic?

Prin tratamentul endodontic sau tratamentul de canal, medicii stomatologi din clinica noastră au în vedere următorii pași: 

 1. Eliminarea țesutului inflamat sau infectat;
 2. Curățarea și dezinfectarea tuturor pereților camerei pulpare și ai canelelor radiculare care au venit în contact cu țesutul bolnav;
 3. Umplerea canalelor radiculare cu materiale speciale, astfel încât bacteriile să nu mai dispună de spațiu în care să se dezvolte.
Care este scopul tratamentului?

Principalul scop al tratamentului de canal este crearea unui mediu steril în interiorul dintelui, astfel încât țesuturile care au fost afectate să se poată vindeca, iar dintele natural să își reia funcționalitatea în mod corespunzător.

chirurgie orala Bucuresti sector 1
Care sunt cauzele îmbolnăvirii pulpei dentare?

Cele mai frecvente cauze care conduc la îmbolnăvirea pulpei dentare sunt:

 1. Cariile profunde care ajung până în vecinătatea camerei pulpare;
 2. Efectele iritante ale unei manopere executate la nivelul dintelui;
 3. Traumatismele dentare.

Profilaxie dentară

detartraj Bucuresti sector 1, sigilare dentara Bucuresti, igienizare, dentist Bucuresti cabinet stomatologic
Ce este profilaxia?

Profilaxia reprezintă prevenirea îmbolnăvirii dentare și evitarea complicațiilor prin vizita periodică la medicul dentist, cu scopul de a surprinde din timp și de a preveni eventualele semne de boală. În acest sens, pentru a menține sănătatea dentară se recomandă controlul periodic de două ori pe an.

extractii dentare Bucuresti sector 1, chirurgie orala Bucuresti
Detartraj?

Detartrajul este un procedeu lipsit de durere, prin intermediul căruia medicul stomatolog îndepărtează depunerile de tartru de pe suprafețele dentare. Pentru a păstra estetica și sănătatea danturii, în cadrul cabinetelor PERSI-DENT recomandăm ca această procedură să fie urmată cel puțin o dată la 6 luni.

Ce este AirFlow-ul?

AirFlow-ul dentar este un sistem modern, folosit în clinica dentară Persi-Dent pentru îndepărtarea depozitelor foarte fine de tartru și a colorațiilor de pe dinți cu ajutorul unui jet de bicarbonat de sodiu și apă. Acest jet pătrunde cu eficiență inclusiv în spațiile interdentare, redând albul natural al dinților.

Parodontologie

detartraj Bucuresti sector 1, stomatologie, cabinet stomatologic Bucuresti dentist

În cabinetele Persi-Dent, pentru a reduce durerea și disconfortul din timpul tratamentelor, folosim cele mai noi și inovative tehnologii din domeniul stomatologic.

Una dintre acestea este laserul stomatologic Pioon H1, un dispozitiv complex și foarte avansat, care lucrează cu două lungimi de undă, 980 nm și 650 nm, pentru a ne permite să efectuăm tratamente stomatologice într-un spectru larg de afecțiuni:  

 1. Tratamentul țesuturilor moi;
 2. Estetică dentară;
 3. Biostimularea și terapia durerii;
 4. Sterilizarea canalelor radiculare;
 5. Accelerarea procesului de vindecare.

Ortodonție cu aparat dentar

aparat dentar Bucuresti sector 1 - ortodont Bucuresti - aparat dentar pret
Ce este ortodonția cu aparat dentar?

Pe scurt, ortodonția este specialitatea care se ocupă cu îndreptarea dinților prin intermediul unui dispozitiv medical care se aplică, în majoritatea cazurilor, pe suprafața frontală a dinților.

aparat dentar copii Bucuresti stomatologie infantila Bucuresti

Acest dispozitiv medical, denumit aparat dentar, are rolul de a influența creșterea și dezvoltarea aparatului dento-maxilar prin aplicarea anumitor forțe asupra dinților pentru a le modifica poziția și a preveni sau a corecta apariția anomaliilor, dar și pentru a obține un rezultat cu un puternic impact vizual din punct de vedere estetic.  

Beneficiile purtării unui aparat dentar

Pe lângă motivele evidente pentru care pacienții își doresc să apeleze la tratamentul cu aparat dentar în clinica stomatologică PERSI-DENT, cele care țin de estetică, este foarte important să cunoașteți faptul că o dantură corect amplasată oferă numeroase beneficii sănătății:

 1. Obținerea unei ocluzii (mușcături) corecte;
 2. Facilitarea păstrării unei igiene dentare corecte;
 3. Reducerea riscurilor de a avea probleme cu articulația temporo-mandibulară;
 4. Reducerea riscului de apariție a bolii parodontale.

Chirurgie orală

chirurgie orala - pret implant dentar Bucuresti sector 1, clinica dentara bucuresti dentist
Extracții dentare București sector 1

Tratamentul cu extracții dentare este o procedură care presupune îndepărtarea unui rest radicular sau a unui dinte care a suferit o carie profundă și care nu mai poate fi salvat.În cabinetele clinicilor noastre stomatologice din București, procedura de extracție este recomandată pacienților doar în cazul în care dintele este complet distrus de carie, iar tratamentele conservative aplicate anterior nu l-au putut salva. 

De altfel, extracțiile dentare se mai recomandă în următoarele cazuri:

 1. Evitarea extinderii infecției de la dintele afectat la dinții vecini, sănătoși;
 2. Extragerea molarilor de minte;
 3. Fracturi la nivelul rădăcinii dentare;
 4. Dinți în faze avansate ale parodontozei;
 5. Extracția în scop ortodontic.
chirurgie orala Bucuresti sector 1, pret implant dentar Bucuresti
Implant dentar
În cazul dinților lipsă sau a celor care se află în imposibilitatea de a mai fi salvați, un implant dentar reprezintă una dintre cele mai bune soluții pentru recuperarea funcțiilor dintelui natural, păstrând în același timp un efect estetic incontestabil.
Ce este un implant dentar?
Implantul dentar este o piesă din titan dur, mai exact o rădăcină artificială care se inserează în os la nivelul mandibulei sau al maxilarului, în locul dintelui lipsă. În cadrul cabinetelor PERSI-DENT, tratamentul cu implanturi dentare vizează o durată mare de viață, o funcționalitate sporită a masticației și un zâmbet de invidiat.

Program

Formular de
programare